Ben je een keukenspeciaalzaak?

Wie zijn wij

Wij zijn keukenvergelijking, een onafhankelijk marketing bureau. Onze taak is om een platform te bieden voor vragers en aanbieders van keukens. Wij willen de beste prijs- en kwaliteitsverhoudingen aanbieden aan iedereen die overweegt binnenkort een keuken aan te schaffen.

Ons doel is om de keukenkoper te verbinden met de keukenspeciaalzaak die het best aansluit op hun wensen. Om dit doel te kunnen halen willen we alle keukenspeciaalzaken en keukenkopers in Nederland onder het dak brengen van keukenvergelijking.nl.

keukenvergelijking

Wat doen wij

meer-klanten

Wij zijn er om keukenspeciaalzaken en potentiële keuken kopers bij elkaar te brengen. De meeste bezoekers van onze website hebben hun keuken al gekozen en zijn opzoek naar de keukenspeciaalzaak die het beste bij hun past. Wij willen ervoor zorgen dat deze Potentiële kopers de beste kwaliteit/prijs verhouding aangeboden krijgen.

Door middel van een offerte kunnen de klanten laten weten wat hun wensen zijn. Keukenspeciaalzaken die zich hebben aangesloten bij keukenvergelijking kunnen deze offertes zien en hierop reageren. Zo creëren we een verbinding tussen de keukenspeciaalzaken en de klanten.

Relevante prospects

Bezoekers van onze website weten vaak al wat voor een keuken ze willen.
Ze kunnen dit op twee manieren laten zien, ze kunnen een al bestaande offerte insturen of met de configurator hun eigen keuken samenstellen. De keukenspeciaalzaken krijgen hierdoor een duidelijk beeld van wat de klant wilt en kunnen een aanbieding doen. De klant kiest welke keukenspeciaalzaak het beste bij hem past en neemt contact op. Zo kunnen wij de klant de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden en hebben de keukenspeciaalzaken relevante prospects voor hun bedrijf.

Klanten die nog niet precies weten wat ze willen kunnen een afspraak maken met keukenspeciaalzaken in de buurt. De potentiële klanten kunnen dan kijken wat voor keuken ze willen en zo hebben de keukenspeciaalzaken meer kans om een keuken te verkopen.

Sales Keukenspeciaalzaak

Prijzen

Als keukenspeciaalzaak kun jij je gratis aanmelden op ons portal. Hiermee heb je toegang tot de portal en kun je offertes bekijken van potentiële klanten.

Wil je reageren op een van deze offertes dan kun je je abonneren. Er zijn verschillende soorten abonnementen. Er wordt gebruik gemaakt van een op credits gebaseerd systeem, waarbij bij elke reactie die je plaatst een credit waarde van uw tegoed wordt afgeschreven. Ten tweede hebben we twee abonnementsvormen waarbij je x aantal reacties voor een vast bedrag per maand kan uitbrengen.

We hebben tijdelijk 50% korting op onze abonnementen! Dus meld je snel aan en verhoog je klanten bestand.

Voor de eerste aanmelding krijgt u van ons 25 credits cadeau!

TOP
Keuken Vergelijking